FSC®-certificering

FSC-PromotionalSteeds meer vakmensen en opdrachtgevers kiezen voor hout uit verantwoord bosbeheer. Bij Nailtra houden we graag rekening met deze wens. Dit betekent dat u bij ons kunt kiezen uit een ruim assortiment FSC®-gecertificeerd hardhout. Bij de aankoop van dit hout, bent u ervan verzekerd dat het afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen.

Tien principes voor goed bosbeheer vormen de basis voor de FSC®-standaarden. Bij deze principes staan een evenwichtige afweging van belangen op het gebied van milieu, mens en economie centraal. Door het FSC®-keurmerksysteem kunnen boseigenaren die zich aan de afspraken houden, zich onderscheiden.

Boseigenaren worden gecontroleerd door onafhankelijke certificerende instanties. Ook de andere schakels in de handelsketen worden door deze instanties gecontroleerd. Nailtra wordt gecontroleerd en is gecertificeerd door SCS. Dat Nailtra gecertificeerd is, betekent voor u dat wij FSC®-gecertificeerde houtproducten apart houden van de overige producten, zowel administratief als in de praktijk. Het FSC®-logo maakt onze gecertificeerde producten herkenbaar voor u en voor uw klanten.

Nailtra is FSC®-gecertificeerd onder nummer SCS-COC-004269

Kijk voor meer informatie over FSC®-certificering op www.fsc.nl